Samenwerking met merken met sterke verhalen

De collectie van Van Doremalen Wonen is samengesteld uit unieke, stijlvolle, exclusieve en veelzijdige merken. Deze bestaat uit de banken van MAKKEE, de raambekleding en gordijnstoffen van NEGENTIEN80, de karpetten van Left Label Carpets, maatwerk meubels van Studio. by NEGENTIEN80 en de tafels en stoelen van Mobitec. Stuk voor stuk merken met een sterk verhaal en een moderne en eigentijdse uitstraling.

Makkee

Een bank om op te zitten. Om ’s morgens met een kop koffie de dag mee te beginnen. Of ’s avonds laat nog even de laatste mails weg te werken. Een bank om op te troosten en te proosten. Voor de mensen die dichtbij je staan, of gewoon even lekker helemaal voor jezelf. Een opzichzelfstaand designstuk in je interieur. Jouw maatwerk design bank. Heel persoonlijk. Customized by MAKKEE. Voor wie geen concessies wil doen.

Mobitec

Mobitec ontwerpt hedendaagse tafels en stoelen, praktisch en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. U kiest de kleur, de bekleding en de gebruikte materialen en bepaalt elke optie…

De meubels van Mobitec worden stuk voor stuk op aanvraag geproduceerd, volgens de specifieke wensen van de klanten. Het resultaat: meubels die perfect passen bij u en uw interieur.

NEGENTIEN80

Een nieuw en vooruitstrevend merk op het gebied van woningstoffering. NEGENTIEN80 legt de nadruk op tijdloze en exclusieve gordijnstoffen en raambekleding van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling.

STUDIO. BY NEGENTIEN80

Meubels en interieurwerk op maat.

Onze mogelijkheden

Banken

Tijdloze & stijlvolle banken van hoogwaardige kwaliteit. Ontworpen én geproduceerd in NL.

Lees meer...

Karpetten

Een mooie collectie karpetten, zowel hoogpolig als laagpolig. In standaard afmetingen én maatwerk.

Lees meer...

Tafels & Stoelen

Hedendaags tafels en stoelen met talloze personalisatiemogelijkheden én van hoge kwaliteit.

Lees meer...

Meubels & Maatwerk

Tijdloze eiken fineer meubels van hoogwaardige kwaliteit. In standaard afmetingen én maatwerk.

Lees meer...

Voor persoonlijk advies

Meubelstoffeerderij Henk van Doremalen

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00.  Op zaterdag meestal van 09:00 tot 12:00 uur.
Echter zijn wij regelmatig niet aanwezig. Altijd even van tevoren bellen!
Tel. 0499-398371