Onze Meubelcollectie

TafelsStoelenVloerkledenBanken

De meubelafdeling is een apart onderdeel.  Deze staat los van de stoffeerderij.
Wel maken wij gebruik van elkaars expertise.

Tafels

Met Mobitec als vaste leverancier kunnen wij een grote keuze bieden aan modellen.
Onze showroom is klein, verwacht dan ook geen groot aanbod van modellen. Wel hebben wij alle stalen in huis om zodoende tot een goede keuze te komen.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem eerst even contact met ons op voordat je de showroom bezoekt.

Stoelen

Onze hofleverancier is Mobitec uit België Wij hebben stoelen in diverse vormen, kleuren, stoffen en materialen. Uiteraard is ook leder beschikbaar. Barstoelen zijn er ook in diverse hoogtes. Een selectie hiervan hebben wij in de showroom staan. De meeste stoelen kunnen zowel met als zonder armleuningen.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem eerst even contact met ons op voordat je de showroom bezoekt.

Vloerkleden

Een goed vloerkleed mag eigenlijk niet ontbreken in een eigentijds interieur. Een passend vloerkleed werkt sfeerverhogend maar zal ook geluidsdempend werken. Dubbel comfort. Een mooi karpet verbind alle meubels. Op het nu gaat om de zithoek of een karpet onder de eetkamertafel.

Met een grote selectie aan stalen en vloerkleden in de winkel gaan we samen op zoek naar een passend exemplaar. Kleuren, structuur en vorm kunnen wij samen bepalen.

Banken

Als echte banken specialist hebben wij al een zorgvuldige selectie gemaakt. Met de stoffeerderij als basis zijn wij een echte specialisten op het gebied van banken. Er is natuurlijk veel mogelijk qua afmetingen, stoffen en materiaal.  Geen loze beloften maar echt vakmanschap: Kwaliteit staat bovenaan.

De perfecte opstelling stellen wij samen met u samen. De verschillende soorten banken hebben ieder een andere opbouw in onderstel en vering. Hoekbanken, rechte banken of U-banken, keuze genoeg.
Wij hebben maar een kleine showroom maar horen van mensen dat ze dat erg kunnen waarderen.

Voordat u naar onze showroom komt is het handig als u alvast de afmetingen noteert waarin de nieuwe bank bedoeld is. Neem als basis de afmetingen van de huidge bank. Dat geeft al een goede uitgangspositie.

Als je wilt gaan voor een loungebank dan helpen wij je graag verder op weg. Relaxed ontspannen is de opzet. Kussens met heerlijk comfort om lekker in weg te kruipen. Zitten of liggen, het is allemaal mogelijk op een loungebank. Groot kenmerk van onze “lounge banken” is dat je er ook normaal op kunt zitten. Niet te diep of te zacht. Alle banken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden door vakmensen geproduceerd. Top kwaliteit dus!!

 

Een speciaal deel van onze banken collectie laten wij speciaal voor ons exclusief maken. Er is dan alles mogelijk met stoffen en afmetingen.Natuurlijk is een mooie bank belangrijk, de vorm, stof en kleur zijn dan heel bepalend.

Wij helpen graag mee in het maken van een keuze.