Meubelstoffeerderij Henk van Doremalen

Neem contact op

Meubelstoffeerderij regio Eindhoven 

Met meer dan 40 jaar ervaring mag je spreken van een echte specialist. De meubelstoffeerderij vormt dan ook de basis bij “van Doremalen wonen en meubelstoffering”.

Sinds 1980 stoffeert Henk van Doremalen allerlei meubelen. De laatste jaren zien wij vooral bekende meubelmerken voorbij komen. Denk aan bekende merken als Leolux, Montis, Label, Minotti en Gelderland. Maar ook een erfstuk, antiek of design klassieker is welkom. Bij de herstofferingen worden enkel de beste materialen gebruikt. Denk aan kwaliteitsstoffen en schuimsoorten als koudschuim. Er is een grote keuze aan meubelstoffen en ook leder is beschikbaar. Zo kunnen die in basis zo goede meubelen weer jaren mee: Toppunt van duurzaamheid. 

Ontdek de kunst van meubels stofferen bij Van Doremalen Wonen. Laat je verrassen door vakmanschap en kwaliteit en geef je meubels een geheel nieuwe uitstraling.  Of je nu op zoek bent naar een moderne look of een tijdloos design, wij bieden een breed scala aan stofferingsopties die perfect aansluiten bij jouw stijl en smaak.
Creëer een unieke sfeer in je huis met onze zorgvuldig vervaardigde meubelstoffen. Neem vandaag nog contact met ons op om je meubels een make-over te geven. Bezoek ons op De Ronde 10, 5683 CZ Best, of neem telefonisch contact op via 0499 398 371  of info@vandoremalenwonen.nl.

Hieronder ziet u een flink overzicht van gerealiseerde herstofferingen. Zowel design als antiek is in goede handen in de stoffeerderij van Henk van Doremalen.