switch

Meer dan Wonen alleen!

Hier een test

Banken

Flex

Ontworpen om te bouwen, hiermee is vrijwel iedere opstelling mogelijk. Het leuke hiervan is dat je vaak verschillende opstellingen kunt maken met enkele elementen. De uitstraling is modern en luxueus. Neem gerust een plattegrond van uw woonkamer mee om de juiste opstelling te ontwerpen.
Een bank van 216cm breed is er al vanaf € 1475.  Een opstelling van een 1-arm bank met een chaise longue begint bij € 1590.

Manche


Tijdloze klasse met subtiele details zoals het extra schuim onder het zitkussen en de elegante ronding van de achterkant. Verkrijgbaar als Love seat en 3 afmetingen banken. 195, 215 en 245cm breed.
De Love seat is er vanaf € 1275.
Een 2,5 zits bank van 195cm breed is er voor € 1740.

Felice

De vriendelijke ronde vormen van Felice passen bij uitstek in een jong, modern interieur. Wie plaatsneemt ervaart direct een gevoel van luxe en comfort. Dit komt doordat zowel in de zitting als rug visco-elastisch schuim in combinatie met Dacron is toegepast. Leuk detail is de schuine inkeping tussen armleuning en zitting. Een heerlijke bank om voor thuis te komen.
Een 2,5 zits bank is er vanaf € 1510,  een hoekopstelling met een 1-arm bank en chaise longue komt op € 2945.

East

Met model East zijn er vele mogelijkheden maar als hoek komt hij wel het beste tot zijn recht. Van dit model zijn zowel de zit als de rugkussens aan 2 zijdes bekleed wat erg praktisch is in gebruik. De afmetingen en stofkeuzes zijn eindeloos.
Een hoekopstelling is er vanaf € 2310

Cube

De strakste bank in de collectie!  Stoere lijnen en een degelijk comfort. Zeker met de chaise longue kan hiermee een heerlijke hoek worden gecreëerd.
Verkrijgbaar als fauteuil, verschillende banken en diverse 1-arm banken om samen met de chaise longue een heerlijke hoek mee te maken. De poeven maken deze serie compleet.
De fauteuil is er vanaf € 895 een bank van 200cm breed vanaf € 1495. Een hoekopstelling met een 1-arm bank en chaise longue is zo’n 275cm breed en leverbaar vanaf € 2485.

uitverkoop

Manche set uitverkoop

3 zits bank van 215 cm breed
Heeft een super comfort en is goed voor jaren zitplezier!
Zowel de zit als rugkussens kunnen aan 2 kanten worden gebruikt.
Getoonde uitvoering kost € 2.510,- Nu als showroommodel € 1.900,-

Felice set uitverkoop

320 cm breed x 170 cm diep
Bestaande uit een 1-arm bank en een chaise longue. Bekleed met een zeer sterke stof, Wave. 
Normale prijs € 4.055,- Nu € 3.055,-
 

Hoek opstelling East set uitverkoop

3 zits 1-arm links, chaise longue rechts.
Normale prijs € 2.772,- Nu € 2.300,-
De losse poef kost normaal € 385,- en mag nu weg voor € 300,-

Pander bank en fauteuil

Zeer oude set die opnieuw is gestoffeerd in fantastisch leder.
Een set voor het leven.  De set Is waarschijnlijk 60 tot 80 jaar oud.
€ 5.900,- voor de fauteuil en bank samen.

Fauteuils

Maddee

Een klassieker voor de toekomst. Dit model heeft een iets hogere zit en stevige rugkussens voor een goed zitcomfort. De vormgeving is eigenzinnig zonder arrogant te worden. Passend in zowel moderne als klassieke interieurs.

Buster

Inmiddels een klassieker in de collectie.
Een elegante verschijning, bescheiden afmetingen met een heerlijk comfort.
Vooral de uitvoering in het Classic Country leder is prachtig.

In stof is deze fauteuil er vanaf € 700 in leder vanaf € 1310.

Earl

‘Earl’ is een hoge, losstaande fauteuil met een organische vorm, een knipoog naar klassieke designs. Hij is gevormd uit heel dynamische curven, die het geheel een erg sculpturaal effect meegeven. Tegelijk met het sculpturale werd van in het begin ook naar een enorm hoge comfortgraad gestreefd.

Ontwerp: Kai Stania

Kingston

Relaxfauteuil Kingston beschikt over opvallende gestikte banden aan de voorzijde die de slankheid van het zijprofiel extra accentueren. Deze banden werden ofwel vertikaal over de volledige lengte van voetsteun tot hoofdgedeelte gestikt, ofwel horizontaal, op zitgedeelte en ruggedeelte en niet op het hoofdsteuntje. Liefhebbers van eenvoud kunnen geen stiknaden op de voorzijde vragen. Verder kan men kiezen tussen elegante, warm aanvoelende houten armleuningen of dezelfde armleuningen bekleed met leer.

Ontwerp: Henk Heres

Trifolium

Een echte klassieker. Een frame van puur RVS of zwart gelakt.
Het leder is natuurlijk gelooid tuigleder wat na verloop van jaren alleen maar mooier zal worden. Verkrijgbaar in de kleuren natuur, cognac, mocca of zwart.
OX-Design uit Denemarken. Vanaf prijs € 950.

Tafels

Eetkamertafels

Een eetkamertafel vormt vaak het middelpunt in huis. In onze showroom geven wij graag het juiste advies voor een geschikte tafel.

Bijzettafels

Bijzettafels maken een zithoek helemaal af. De nieuwste trends is het gebruik van meerdere verschillende soorten door elkaar. Lekker handig, ieder zijn eigen tafeltje.

Karpetten

Karpetten

Onmisbaar in ieder sfeervol interieur. Karpetten geven elke ruimte meer cachet. De zithoek verandert er door in een complete leefhoek.

In onze showroom is een grote selectie te vinden. Voor ieder wat wils.